Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinfo


Medlem i Korppen - en del av en idé

Det finns många anledningar till att vara med i Korpen, mer än bara vinsten av motion och rörelse. Att vara medlem i Korpen är alltid lönsamt. Många väljer Korpen för att de vill vara en del av en idé. En idé om att ha roligt tillsammans, samtidigt som man mår lite bättre eftersom man rör på sig, eller tar hand om sin hälsa på något annat sätt.

Samtliga medlemmar omfattas av en försäkring som gäller vid olycksfallsskador som inträffar under deltagande i arrangemang anordnade av någon av Korpens medlemsorganisationer. Se mer via länken ovan.

Bli medlem!

Om du vill gå med i Korpen, för att stödja idén eller för att vara med i någon aktivitet, kontakta oss. Oavsett om du är vältränad eller vill komma igång, är ung eller gammal, bor i eller utanför Västerås, så finns mötesplatser och aktiviteter där för dig. Och det är lätt att vara med. Om inte din aktivitet inte finns, hjälper vi dig gärna att försöka få i gång en verksamhet.
Kontakta oss så hjälper vi dig. Bli aktiv du också!

När du är medlem i ett lag så anmäls du av av din lagledare, om du är med i någon av våra individuella aktiviter är det du som anmäler dig via e-post.

Medlemsavgiften är 250 kr per kalenderår och person, försäkring ingår. Du kan betala på två sätt:

Via Bankgiro, BG 741-8221, märk inbetalningen med namn och personnummer.

Via Swish, 1234 94 66 38, märk inbetalningen med namn och personnummer.

Välkommen till oss!

Korpens stadgar

Korpen är en demokratisk organisation. Det skiljer oss från många andra som arbetar med hälsa, motion och friskvård. I Korpen får du vara med och bestämma. Stadgarna har medlemmarna tillsammans bestämt vad de ska innehålla. Stadgarna utgör själva grunden som styr våra former för hur vi möts och fattar beslut i Korpen.

Här hittar du Korpen Västerås stadgar:

Västerås Korpförening

swish.jpgNY

*******************

 

 *****************

Vill du spela, men har inget lag/partner? Har du lag, men inga spelare?

*****************

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

*****************

Gilla oss på Facebook!

 

 

 

Postadress:
Korpförening Västerås - Korpen
Bellevuestadion, Vasagatan 60
72218 Västerås

Kontakt:
Tel: 021-18 05 49
E-post: This is a mailto link

Se all info